Stickers Badges Naamplaten Linialen Typeplaten
Bel 088 433 35 00

 

Waarom stickers kopen bij Novomark?

  • Hoge kwaliteit
  • Snelle levering
  • Zeer scherp geprijsd
  • Veel verschillende materialen
  • Grote en kleine oplagen
  • Elke vorm mogelijk

Raamstickers

Raamstickers worden vaak gebruikt als promotiemateriaal voor ramen en glazen wanden. Het is de ideale manier om de aandacht van bezoekers of voorbijgangers te trekken met de raamstickers. Naast dat raamstickers uitermate geschikt zijn als promotiemateriaal zijn er vele andere toepassingen waar raamstickers uiterst geschikt voor zijn. De mogelijheden voor het ontwerpen van de raamstickers zijn eindeloos. Daarnaast zijn er ook dubbelzijdige raamstickers beschikbaar waardoor de raamstickers van zowel binnen als buiten leesbaar zijn.

Kleefkracht van de raamstickers:
De raamstickers zijn beschikbaar in twee varianten. De raamstickers kunnen gedrukt worden met een permanente of afneembare kleefkracht.

Formaat van de raamstickers:
Naar keuze. Er zijn verschillende vormen beschikbaar en het is ook mogelijk om grotere formaten te realiseren.

Minimum afname raamstickers:
De minimale afname van raamstickers bedraagt 1 exemplaar.

Waarvoor worden raamstickers gebruikt?
Raamstickers zijn ideaal als promotiemateriaal of om bezoekers van belangrijke informatie te voorzien. Zo worden raamstickers vaak gebruikt om de openingstijden te benadrukken, sales te promoten of speciale evenementen onder de aandacht te brengen. Wat het doel van de raamstickers ook is, bij ons bent u aan het juiste adres om de raamstickers te laten drukken.

De toepassingen van raamstickers
Raamstickers zijn geschikt voor verschillende toepassingen. Zo kunnen raamstickers gebruikt worden op bijvoorbeeld: winkelruiten, schuifdeuren en draaideuren. Vaak zijn ramen onbenutte oppervlakken en dit is zonde omdat de ruimte gebruikt kan worden om belangrijke informatie te benadrukken.

Enkel- of dubbelzijdige raamstickers?
Afhankelijk van de toepassing en de te verstrekken informatie kan er gekozen worden voor enkel- of dubbelzijdige raamstickers. Dubbelzijdige raamstickers zijn niet doorschijnend waardoor deze stickers aan beide zijdes bedrukt kunnen worden. Hierdoor zijn de dubbelzijdige raamstickers, in tegenstelling tot enkelzijdige stickers, leesbaar aan de binnen- en buitenzijde van het raam.

Raamstickers laten drukken?
Raamstickers laten drukken doe je snel en eenvoudig op onze website. Bepaal de vorm, afwerking, kies het materiaal en bereken de prijs van de raamstickers. Voordat de raamstickers gedrukt worden sturen wij altijd eerst een werktekening. Mocht je vragen hebben over de mogelijkheden of hulp nodig bij het ontwerpen van de raamstickers? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!

Raamstickers
Ondernemersvereniging.jpg
EDS.jpg
Safecomfort.jpg
Chameo.jpg
Alarmned.jpg