Stickers Badges Naamplaten Linialen Typeplaten
Bel 088 433 35 00

 

Waarom stickers kopen bij Novomark?

 • Hoge kwaliteit
 • Snelle levering
 • Zeer scherp geprijsd
 • Veel verschillende materialen
 • Grote en kleine oplagen
 • Elke vorm mogelijk

Stickers laten drukken

Overzicht van de selectie stickers die je bij ons kunt laten drukken

Ontdek een divers aanbod aan stickers, ideaal voor zowel binnen- als buitengebruik met een lange levensduur. We hebben een selectie gemaakt op basis van materiaal en functie om je te helpen bij het vinden van de perfecte sticker voor jouw behoeften.

Maatwerk op aanvraag is mogelijk

Hoewel we hier een overzicht bieden van de meest gebruikelijke soorten stickers, is onze catalogus verre van volledig. Als je op zoek bent naar een specifieke soort sticker die hier niet wordt vermeld, neem dan gerust contact met ons op via e-mail of bel naar 088 433 35 00. We helpen je graag verder!

Bereken je prijs

Voor veel van onze sticker opties kun je eenvoudig zelf een prijs berekenen. Ontdek de mogelijkheden en personaliseer je stickers om je merk op een unieke en opvallende manier te presenteren.

 

Stickers polyester en polycarbonaat

Stickers polyester en polycarbonaat
 

Stickers beschrijfbaar (mat vinyl)

Stickers beschrijfbaar (mat vinyl)
 

Chroom stickers

Chroom stickers
 

Stickers magneet

Stickers magneet
 

Stickers vrijstaand (belettering)

Stickers vrijstaand (belettering)
 

Reflecterende stickers

Reflecterende stickers
Vorige12Volgende

Stickers laten drukken voor veiligheidsmaatregelen

Ben je op zoek naar stickers om de veiligheid van jouw bezoekers of werknemers te waarborgen? Bij ons kan je vloerstickers voor verschillende doeleinden bestellen. Denk hierbij aan stickers die richtlijnen voor gebruik van apparatuur aangeven of vloerstickers die de 1,5 meter maatregel attenderen. Alle vloerstickers hebben een R10 antislip-waarde.

Stickers drukken voor fraudepreventie

Wil je er zeker van zijn dat jouw verkochte producten beschermd zijn tegen fraude? Wij bieden jou een breed assortiment verzegelingsstickers en genummerde stickers. Deze zijn zeer geschikt voor het tegengaan van fraude. Deze stickers kunnen volledig gepersonaliseerd en afgenomen worden vanaf 1 exemplaar.

Stickers bedrukken voor promotie van jouw bedrijf

Ben je op zoek naar stickers om jouw bedrijf of merk te promoten? Wij bieden je een groot assortiment stickers die perfect zijn voor dit doeleinde. De stickers zijn volledig naar jouw wensen te bedrukken en kunnen in elke vorm en kleur gemaakt worden. Denk hierbij aan transparante stickers, raamstickers, gedomeerde stickers of stickers met een magneet. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Bekijk dan ons gehele aanbod stickers in het overzicht hierboven.

Stickers laten drukken voor een speciaal evenement

Heb je een speciaal evenement en wil je hier speciaal ontwikkelde stickers voor laten maken? Bereken gemakkelijk je prijs door het invullen van de volgende onderdelen:

 • Vorm: kies uit verschillende vormen, wil je een speciale vorm dan is dit ook mogelijk.
 • Materiaal: kies het materiaal van de sticker. Weet je niet precies welk materiaal het beste is? Klik dan op het informatieteken naast de materiaalsoort.
 • Kies de juiste afmeting: vul gemakkelijk de gewenste hoogte en breedte van de stickers in. Dit is tot op de centimeter nauwkeurig aan te vragen.
 • Kies de afwerking: wil je de stickers afgewerkt hebben met een transparante laag of unieke nummering op elke sticker. Dit is allemaal mogelijk.
 • Kies een leverdatum: kies gemakkelijk een leverdatum wanneer je de stickers wilt hebben. Wij zorgen er dan voor dat je ze op die datum in huis hebt.

Stickers drukken met de hoogste kwaliteit

Novomark is opgericht in 1967 en specialiseert zich sindsdien in het maken van hoge kwaliteit stickers. We zijn constant op zoek naar nieuw productietechnieken om de kwaliteit te verbeteren. Zo ben je altijd verzekerd van stickers van de beste kwaliteit. Dit maakt Novomark de partner om jouw stickers op maat te laten maken.