Stickers Badges Naamplaten Linialen Typeplaten
Bel 088 433 35 00

 

Waarom stickers kopen bij Novomark?

 • Hoge kwaliteit
 • Snelle levering
 • Zeer scherp geprijsd
 • Veel verschillende materialen
 • Grote en kleine oplagen
 • Elke vorm mogelijk

Stickers drukken

Hieronder tref je een overzicht van de meest gebruikte soorten stickers aan.

Ze zijn geschikt voor zowel binnen als buiten en hebben een lange levensduur.

Wij hebben een onderverdeling gemaakt in zowel materiaal als functie.

De lijst is niet compleet. Zoek je een ander soort sticker, mail of bel ons: 088 433 35 00.

Van veel soorten stickers kan je zelf een prijs berekenen.

 

Stickers polyester en polycarbonaat

Stickers polyester en polycarbonaat
 

Stickers beschrijfbaar (mat vinyl)

Stickers beschrijfbaar (mat vinyl)
 

Chroom stickers

Chroom stickers
 

Stickers magneet

Stickers magneet
 

Stickers vrijstaand (belettering)

Stickers vrijstaand (belettering)
 

Reflecterende stickers

Reflecterende stickers
Vorige12Volgende

Stickers laten drukken voor veiligheidsmaatregelen

Ben je op zoek naar stickers om de veiligheid van jouw bezoekers of werknemers te waarborgen? Bij ons kan je vloerstickers voor verschillende doeleinden bestellen. Denk hierbij aan stickers die richtlijnen voor gebruik van apparatuur aangeven of vloerstickers die de 1,5 meter maatregel attenderen. Alle vloerstickers hebben een R10 antislip-waarde.

Stickers drukken voor fraudepreventie

 Wil je er zeker van zijn dat jouw verkochte producten beschermd zijn tegen fraude? Wij bieden jou een breed assortiment verzegelingsstickers en genummerde stickers. Deze zijn zeer geschikt voor het tegengaan van fraude door gebruikers. Deze stickers kunnen volledige gepersonaliseerd en afgenomen worden vanaf 1 exemplaar.

Stickers bedrukken voor promotie van jouw bedrijf

Ben je op zoek naar stickers om uw bedrijf of merk te promoten? Wij bieden je een groot assortiment stickers die perfect zijn voor dit doeleinde. De stickers zijn volledig naar jouw wensen te bedrukken en kunnen in elke vorm en kleur gemaakt worden. Denk hierbij aan transparante stickers, raamstickers, gedomeerde stickers of stickers met een magneet. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Bekijk dan ons gehele aanbod stickers in het overzicht hierboven.

Stickers laten drukken voor een speciaal evenement

Heb je een speciaal evenement en wil je hier speciaal ontwikkelde stickers voor laten maken? Bereken gemakkelijk je prijs door het invullen van de volgende onderdelen:

 • Vorm: Kies uit verschillende vormen, wil je een speciale vorm dan is dit ook mogelijk.
 • Materiaal: Kies het materiaal van de sticker. Weet je niet precies welk materiaal het beste is? Klik dan op het informatieteken naast de materiaalsoort.
 • Kies de juiste afmeting: Vul gemakkelijk de gewenste hoogte en breedte van de stickers in. Dit is tot op de centimeter nauwkeurig aan te vragen.
 • Kies de afwerking: Wilt u de stickers afgewerkt hebben met een transparante laag of unieke nummering op elke sticker. Dit is allemaal mogelijk.
 • Kies een leverdatum: Kies gemakkelijk een leverdatum wanneer je de stickers wilt hebben. Wij zorgen er dan voor dat je ze op die datum in huis hebt.

Stickers drukken van de hoogste kwaliteit

Novomark is opgericht in 1967 en specialiseert zich sindsdien in het maken van hoge kwaliteit stickers. Zo zijn we constant op zoek naar nieuw productietechnieken om de kwaliteit te verbeteren. Zo bent u altijd verzekerd van stickers van de beste kwaliteit. Dit maakt Novomark de partner om jouw stickers op maat te laten maken.