Stickers Badges Naamplaten Linialen Typeplaten
Bel 088 433 35 00

 

Waarom stickers kopen bij Novomark?

  • Hoge kwaliteit
  • Snelle levering
  • Zeer scherp geprijsd
  • Veel verschillende materialen
  • Grote en kleine oplagen
  • Elke vorm mogelijk

Verzegeling stickers

Verzegeling stickers worden gebruikt om producten te beschermen. Wanneer een poging gedaan wordt om de verzegeling stickers te verwijderen, raken de stickers beschadigd. Hierdoor is het snel duidelijk dat er met de verzegeling stickers geknoeid is.

Materiaal van de verzegeling stickers

De verzegeling stickers worden vaak gemaakt van een tweetal typen vinyl: ultra destructable vinyl en fragmenteerbaar vinyl. Door de verzegeling stickers te maken van deze materialen is het niet mogelijk om de stickers terug te plakken.

Kleefkracht van de verzegeling stickers 

De verzegeling stickers hebben een permanente kleefkracht. De verzegeling stickers blijven zitten tot de bestemming is bereikt en de verpakking wordt geopend, waardoor een veilige levering wordt gegarandeerd.

Formaat van de verzegeling stickers 

Het formaat van de verzegeling stickers is volledig naar keuze. Het maximum formaat is afhankelijk van de lengte en-breedteverhouding van de verzegeling stickers. Wij kunnen verzegeling stickers maken die volledig passen bij jouw wensen. Tijdens het samenstellen van jouw verzegeling stickers kan je de afmetingen invullen. Vul gemakkelijk in centimeters jouw gewenste hoogte en breedte in. Wij zorgen er vervolgens voor dat je nieuwe verzegeling stickers precies op maat worden gemaakt.

Vorm van de verzegeling stickers

Bij verzegeling stickers wordt er snel gedacht aan rechthoekige stickers. Naast rechthoekige verzegeling stickers kan je ook kiezen voor een rechthoek met ronde hoeken, ronde of ovale verzegeling stickers of een andere, gepersonaliseerde vorm voor je verzegeling stickers.

Verzegeling stickers beschikbaar vanaf 1 exemplaar

Wij van Novomark staan altijd voor je klaar. Wij maken hierin geen onderscheid tussen een order van 1 exemplaar of 10.000 exemplaren. Daarom kan je bij ons zonder extra kosten een volledig op maat gemaakte verzegeling sticker bestellen vanaf 1 exemplaar. Zo kan je zonder grote bestellingen ook de service ervaren die je verdient.

Toepassing van verzegeling stickers

Verzegeling stickers zijn veelzijdige verzegelingen die gebruikt worden in verschillende sectoren. Zo kan het gebruikt worden voor producten die voor garantie doeleinden niet geopend mogen zijn of elektrische apparaten. De verzegeling stickers kunnen in principe voor elke toepassing gebruikt worden waarbij je fraude wilt voorkomen en/of blootstellen.

Gepersonaliseerde verzegeling stickers bestellen?

Verzegeling stickers bestellen doe je snel en eenvoudig via onze webshop. Binnen enkele stappen kan je de voorkeuren opgeven, de prijs berekenen en de bestelling plaatsen. Het is mogelijk om de verzegeling stickers helemaal naar wens te ontwerpen. Mocht je nog vragen hebben over de verzegeling stickers of hoe je deze kan bestellen? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!

Jouw verzegeling stickers snel geleverd

Naast de mogelijkheid om jouw nieuwe verzegeling stickers volledig zelf samen te stellen, zijn deze ook snel geleverd. Jouw nieuwe verzegeling stickers kunnen de volgende werkdag al verstuurd worden. Zo kan je zo snel mogelijk genieten van jouw verzegeling stickers.

Verzegeling stickers
Mediq.jpg
MNT.jpg
Politie.jpg