Stickers Badges Naamplaten Linialen Typeplaten
Bel 088 433 35 00

 

Waarom stickers kopen bij Novomark?

  • Hoge kwaliteit
  • Snelle levering
  • Zeer scherp geprijsd
  • Veel verschillende materialen
  • Grote en kleine oplagen
  • Elke vorm mogelijk

Stickers vinyl

Stickers van vinyl zijn de meest voorkomende stickers. Stickers van vinyl hebben een lange levensduur en worden daardoor veel gebruikt voor promotionele doeleinden zoals reclamemateriaal. Daarnaast zijn stickers van vinyl uitermate geschikt voor markeringen, waarschuwingen, keuringen en bedieningsinstructies. Al onze stickers van vinyl zijn geschikt voor buitengebruik.

Toepassing van de stickers van vinyl:
Stickers van vinyl zijn door de eigenschappen en lange levensduur een populaire sticker in verschillende sectoren. Zo zijn stickers van vinyl te vinden op onder meer: machines, gereedschappen, auto's, cv-ketels, rolluiken, zonweringen, brandblussers en nog veel meer.

Kleefkracht van de stickers van vinyl:
De stickers van vinyl zijn beschikbaar met een permanente of afneembare kleefkracht. Ook is het mogelijk om de stickers van vinyl te gebruiken op oppervlakken zoals: hdpe, ldpe, steen en beton. Hiervoor is het wel van belang dat de stickers van vinyl voorzien zijn van een sterkere belijming.

Formaat van de stickers van vinyl:
Het formaat van de stickers van vinyl is naar keuze. Tijdens het ontwerpen kan er gekozen worden voor verschillende vormen: rond, ovaal, rechthoekig en andere vormen. Voldoende keuze om de sticker van vinyl naar eigen inzicht te ontwerpen.

Afwerking van de stickers van vinyl:
Door de sticker van vinyl te lamineren wordt de levensduur verder verlengd.

Minimum afname van de stickers van vinyl:
De minimale afname van de stickers van vinyl bedraagt 1 exemplaar.

Vinyl stickers laten drukken

Vinyl stickers laten drukken doe je snel en eenvoudig op onze website. Geef je voorkeuren op, bereken de prijs en rond binnen enkele stappen je bestelling van sticker van vinyl af. Voor we de vinyl stickers gaan drukken ontvang je altijd een werktekening. Vragen over het laten drukken of kopen van vinyl stickers? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

 

Stickers vinyl
AWS.jpg
Greefa.jpg
Inzamelcontainer.jpg
Teken_je_tuin.jpg
LEF.jpg
7_miles.jpg