Stickers Badges Naamplaten Linialen Typeplaten
Bel 088 433 35 00

 

Waarom stickers kopen bij Novomark?

  • Hoge kwaliteit
  • Snelle levering
  • Zeer scherp geprijsd
  • Veel verschillende materialen
  • Grote en kleine oplagen
  • Elke vorm mogelijk

Stickers vinyl

Stickers van vinyl zijn de meest voorkomende stickers. Stickers van vinyl hebben een lange levensduur en worden daardoor veel gebruikt voor promotionele doeleinden zoals reclamemateriaal. Daarnaast zijn stickers van vinyl uitermate geschikt voor markeringen, waarschuwingen, keuringen en bedieningsinstructies. Al onze vinyl stickers zijn geschikt voor buitengebruik.

Toepassing van de stickers van vinyl

Stickers van vinyl zijn door de eigenschappen en lange levensduur een populaire sticker in verschillende sectoren. Zo zijn stickers van vinyl te vinden op onder meer: machines, gereedschappen, auto's, cv-ketels, rolluiken, zonweringen, brandblussers en nog veel meer.

Kleefkracht van de stickers van vinyl

De stickers van vinyl zijn beschikbaar met een permanente of afneembare kleefkracht. Op moeilijke ondergronden zijn extra sterk permanent belijmde vinyl stickers te gebruiken. Dit zijn ondergronden met een lage oppervlakte spanning en/of gestructureerde ondergronden. Bijvoorbeeld: bepaalde kunststoffen (zoals ABS, HDPE en LDPE), baksteen, beton, stucwerk, gladde geverfde- en ongeverfde muren, tegels en hout.

Formaat van de stickers van vinyl

Het formaat van de stickers van vinyl is naar keuze. Er kan gekozen worden voor verschillende vormen, zoals: een rechthoek met rechte hoeken, een rechthoek met afgeronde hoeken, ovaal, rond of elke andere vorm naar keuze. Voldoende keuze om de sticker van vinyl naar eigen inzicht te ontwerpen.

Kleuren van de stickers van vinyl

  • Wij bedrukken de vinyl stickers in full colour.
  • Het vinyl dat wij bedrukken is wit van kleur of transparant. Op aanvraag kunnen wij ook stickers produceren van andere kleuren vinyl.
  • Je kunt kiezen tussen glanzende en matte vinyl stickers.

Variabele data/nummers, QR-codes en/of barcodes

De vinylstickers kunnen worden voorzien van variabele data/nummers. Hierbij heeft de basis afbeelding één variabel veld met bijvoorbeeld namen of nummering. Meer variabelen, QR-codes en/of barcodes zijn ook mogelijk, hierbij is de prijs op aanvraag.

Afwerking van de stickers van vinyl

Door de sticker van vinyl te lamineren wordt de levensduur verder verlengd. Laminaat geeft de sticker bescherming tegen UV straling en tegen krassen.

Minimum afname van de stickers van vinyl

De minimale afname van de stickers van vinyl bedraagt 1 exemplaar.

Vinyl stickers laten drukken

Vinyl stickers laten drukken doe je snel en eenvoudig op onze website. Geef je voorkeuren op, bereken de prijs en rond binnen enkele stappen je bestelling van sticker van vinyl af. Voor we de vinyl stickers gaan drukken ontvang je altijd een werktekening. Vragen over het laten drukken of kopen van vinyl stickers? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

Stickers vinyl
AWS.jpg
Greefa.jpg
Inzamelcontainer.jpg
Teken_je_tuin.jpg
LEF.jpg
7_miles.jpg