Stickers Badges Naamplaten Linialen Typeplaten
Bel 088 433 35 00

 

Waarom stickers kopen bij Novomark?

  • Hoge kwaliteit
  • Snelle levering
  • Zeer scherp geprijsd
  • Veel verschillende materialen
  • Grote en kleine oplagen
  • Elke vorm mogelijk

Stickers transparant

Met transparante stickers blijft de ondergrondkleur van het te beplakken voorwerp intact. Hierdoor geven de transparante stickers een subtiele uitstraling. Zo worden transparante stickers vaak gebruikt als beveiligings- en promotiestickers op ramen en autoruiten. De transparante stickers kunnen geleverd worden met een oplopende nummering, barcode of QR code.

Kleefkracht van de transparante sticker

De transparante stickers zijn beschikbaar met een permanente- of afneembare kleefkracht.

Formaat van de transparante sticker

Het formaat van de transparante sticker is volledig naar keuze. Daarnaast zijn er verschillende vormen beschikbaar waardoor het mogelijk is om de transparante sticker te personaliseren.

Afwerking van de transparante sticker:

Er kan gekozen worden om de transparante sticker te lamineren. Hierbij wordt een extra laag over de sticker geplakt waardoor de transparante sticker beschermt is tegen UV straling en krassen. De levensduur van de transparante sticker wordt hierdoor aanzienlijk langer. Het lamineren van de transparante sticker kan gerealiseerd worden met een glans of mat.

Minimum afname van de transparante sticker:

De minimale afname van de transparante stickers bedraagt 1 exemplaar.

Transparante stickers laten drukken?

Transparante stickers laten drukken doe je snel en eenvoudig via onze website. Hier kan je de voorkeuren doorgeven zoals vorm, afmetingen en mate van afwerking. Binnen enkele stappen bereken je de prijs en kan je de bestelling afronden. Mocht je vragen hebben over het laten drukken van transparante stickers of hoe je deze kan bestellen? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Stickers transparant
Designshop.jpg
Heijmans.jpg
transparant_bij_tekst.jpg