Stickers Badges Naamplaten Linialen Typeplaten
Bel 088 433 35 00

 

Waarom stickers kopen bij Novomark?

  • Hoge kwaliteit
  • Snelle levering
  • Zeer scherp geprijsd
  • Veel verschillende materialen
  • Grote en kleine oplagen
  • Elke vorm mogelijk

Stickers solid foil (aluminium)

Solid foil is zacht en flexibel aluminium. Het kan met een harde pen van een tekst of nummering worden voorzien. Deze markering is definitief, doordat de pen in het zachte aluminium gedrukt wordt. De solid foil stickers zijn beschikbaar als zeefdruk of digitaaldruk.Mat wit vinyl is een voordeliger alternatief voor solid foil.

Materiaal van de solid foil stickers

De solid foil stickers zijn gemaakt van aluminium. Dit aluminium is zacht en flexibel, waardoor je er makkelijk data op kunt zetten met een harde pen, slagletters of een typemachine.

Kleefkracht van de solid foil stickers 

De kleefkracht van de solid foil stickers is permanent. De stickers zijn hierdoor ook uitermate geschikt voor langdurig buitengebruik. 

Formaat van de solid foil stickers 

Het formaat van de solid foil stickers is volledig naar keuze. Het maximum formaat is afhankelijk van de lengte en-breedteverhouding van de solid foil stickers. Wij kunnen solid foil stickers maken die volledig passen bij jouw wensen. Tijdens het samenstellen van jouw solid foil stickers kan je de afmetingen invullen. Vul gemakkelijk in centimeters jouw gewenste hoogte en breedte in. Wij zorgen er vervolgens voor dat je nieuwe solid foil stickers precies op maat worden gemaakt.

Vorm van de solid foil stickers

Bij solid foil stickers wordt er snel gedacht aan rechthoekige of vierkante stickers. Naast rechthoekige solid foil stickers kan je ook kiezen voor een rechthoek met ronde hoeken, ronde of ovale solid foil stickers of een andere, gepersonaliseerde vorm voor je solid foil stickers.

Solid foil stickers beschikbaar vanaf 1 exemplaar

Wij van Novomark staan altijd voor je klaar. Wij maken hierin geen onderscheid tussen een order van 1 exemplaar of 10.000 exemplaren. Daarom kan je bij ons zonder extra kosten een volledig op maat gemaakte solid foil sticker bestellen vanaf 1 exemplaar. Zo kan je zonder grote bestellingen ook de service ervaren die je verdient.

Toepassing van solid foil stickers

Solid foil stickers zijn veelzijdige stickers die worden gebruikt in verschillende sectoren. Ze worden vaak gebruikt als naamplaat/kenplaat voor koelinstallaties of als machine- of typeplaten.

Jouw solid foil stickers snel geleverd

Naast de mogelijkheid om jouw nieuwe solid foil stickers volledig zelf samen te stellen, zijn deze ook snel geleverd. Jouw nieuwe solid foil stickers kunnen de volgende werkdag al verstuurd worden. Zo kan je zo snel mogelijk genieten van jouw solid foil stickers.

Stickers solid foil (aluminium)
Henkel.jpg
Kenplaat_algemeen-1.jpg
Aircoland.jpg
Radelko.jpg