Stickers Badges Naamplaten Linialen Typeplaten
Bel 088 433 35 00

 

Waarom stickers kopen bij Novomark?

  • Hoge kwaliteit
  • Snelle levering
  • Zeer scherp geprijsd
  • Veel verschillende materialen
  • Grote en kleine oplagen
  • Elke vorm mogelijk

Stickers polyester en polycarbonaat

Polyester en polycarbonaat zijn sterke materialen. Het is transparant en wordt aan de achterzijde bedrukt, zodat de opdruk beschermd is tegen beschadigingen.

Het is mogelijk de sticker van uitsparingen te voorzien, voor bijvoorbeeld schakelaars. Een andere mogelijkheid is vensters aan te brengen voor een display of controlelampjes. Zo is de sticker te gebruiken als frontplaat. Ook kunnen er druktoetsen in het materiaal aangebracht worden.

Toepassing van polyester en polycarbonaat stickers

Stickers van polyester en polycarbonaat worden toegepast op front-, bedienings- of instrumentenpanelen voor bijvoorbeeld alarmsystemen, machines, afstandsbedieningen en horeca-apparatuur.

Kleefkracht van de polyester en polycarbonaat stickers

De kleefkracht van de stickers is permanent. Er zijn verschillende lijmsoorten beschikbaar, bijv. van 3M of Avery

Formaat van de polyester en polycarbonaat stickers

Het formaat van de stickers van polyester of polycarbonaat is volledig naar keuze. Het maximum formaat is afhankelijk van de lengte en-breedteverhouding van de stickers. Wij kunnen polyester of polycarbonaat stickers maken die volledig passen bij jouw wensen. Tijdens het samenstellen van jouw polyester of polycarbonaat stickers kan je de afmetingen invullen. Vul gemakkelijk in centimeters jouw gewenste hoogte en breedte in. Wij zorgen er vervolgens voor dat je nieuwe polyester of polycarbonaat stickers precies op maat worden gemaakt.

Vorm van de polyester en polycarbonaat stickers

Polyester of polycarbonaat stickers zijn beschikbaar in veel verschillende vormen. De stickers zijn volledig naar wens te personaliseren.

Uitvoering van de polyester en polycarbonaat stickers

De van de polyester en polycarbonaat stickers zijn verkrijgbaar in glans, mat en verschillende diktes.

Polyester en polycarbonaat stickers beschikbaar vanaf 1 exemplaar

Wij van Novomark staan altijd voor je klaar. Wij maken hierin geen onderscheid tussen een order van 1 exemplaar of 10.000 exemplaren. Daarom kan je bij ons zonder extra kosten een volledig op maat gemaakte polyester of polycarbonaat sticker bestellen vanaf 1 exemplaar. Zo kan je zonder grote bestellingen ook de service ervaren die je verdient.

Jouw polyester en polycarbonaat stickers snel geleverd

Naast de mogelijkheid om jouw nieuwe polyester en polycarbonaat stickers volledig zelf samen te stellen, zijn deze ook snel geleverd. Jouw nieuwe polyester en polycarbonaat stickers kunnen de volgende werkdag al verstuurd worden. Zo kan je zo snel mogelijk gebruik maken van jouw polyester en polycarbonaat stickers.

Stickers polyester en polycarbonaat
Jager.jpg
Witech.jpg
MD.jpg