Stickers Badges Naamplaten Linialen Typeplaten
Bel 088 433 35 00

 

Waarom stickers kopen bij Novomark?

  • Hoge kwaliteit
  • Snelle levering
  • Zeer scherp geprijsd
  • Veel verschillende materialen
  • Grote en kleine oplagen
  • Elke vorm mogelijk

Verzegeling stickers

Verzegeling stickers worden gebruikt om producten te beschermen. Wanneer een poging gedaan wordt om de verzegeling stickers te verwijderen, raken de stickers beschadigd. Hierdoor is het snel duidelijk dat er met de verzegeling stickers geknoeid is.
 
Materiaal van de verzegeling stickers
De verzegeling stickers worden vaak gemaakt van een tweetal typen vinyl: ultra destructable vinyl en fragmenteerbaar vinyl. Door de verzegeling stickers te maken van deze materialen is het niet mogelijk om de stickers terug te plakken.
 

Kleefkracht van de verzegeling stickers:
De verzegeling stickers hebben een permanente kleefkracht. 

Formaat van de verzegeling stickers: 
Het formaat van de verzegeling stickers is volledig naar keuze. Het maximum formaat is afhankelijk van de lengte en-breedteverhouding van de verzegeling stickers. Er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van de vorm van de verzegeling stickers. Zo is er keuze uit bijvoorbeeld: rechthoekig, ovaal en rond.

Minimale afname van de verzegeling stickers:
De minimale afname van de verzegeling stickers bedraagt 1 exemplaar.

Toepassing van de verzegeling stickers
Verzegeling stickers zijn veelzijdige verzegelingen die gebruikt worden in verschillende sectoren. Zo kan het gebruikt worden voor producten die voor garantie doeleinden niet geopend mogen zijn en elektrische apparaten. De verzegeling stickers kunnen in principe voor elke toepassing gebruikt waarbij je fraude wilt voorkomen en/of bloot te stellen.

Gepersonaliseerde verzegeling stickers bestellen?
Verzegeling stickers bestellen doe je snel en eenvoudig via onze webshop. Binnen enkele stappen kan je de voorkeuren opgeven, de prijs berekenen en de bestelling plaatsen. Het is mogelijk om de verzegeling stickers helemaal naar wens te ontwerpen. Mocht je nog vragen hebben over de verzegeling stickers of hoe je deze kan bestellen? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!

Verzegeling stickers
Mediq.jpg
MNT.jpg
Politie.jpg