Stickers Badges Naamplaten Linialen Typeplaten
Bel 088 433 35 00

 

Waarom stickers kopen bij Novomark?

 • Hoge kwaliteit
 • Snelle levering
 • Zeer scherp geprijsd
 • Veel verschillende materialen
 • Grote en kleine oplagen
 • Elke vorm mogelijk

Stickers genummerd

Stickers op maat

De genummerde stickers kunnen gemaakt worden naar jouw wensen.

Deze aspecten zijn aanpasbaar:

 1. Lettergrootte
 2. Lettertype
 3. Formaat
 4. Vorm sticker
 5. Kleefkracht
 6. Afwerking
 7. Barcode en/of QR-code

 

Aanpasbare elementen

De nummering kan in verschillende lettergroottes en lettertypes worden uitgevoerd. Er zijn verschillende stickervormen beschikbaar. Rond, ovaal, afgeronde hoeken en andere vormen zijn mogelijk. Als je een barcode en/of QR-code op de sticker wilt kan dit ook. Omdat elke sticker zijn eigen functie heeft, is het ideaal dat je ook de kleefkracht van de sticker kunt kiezen. Permanent, afneembaar en andere lijmsoorten zijn mogelijk. Door een gelamineerde afwerking te kiezen gaan de stickers langer mee.

Anti-fraude

De nummers kunnen ook op anti-fraudemateriaal worden bedrukt, zoals op verzegeling stickers. Deze stickers zijn bedoeld om producten te beschermen. Met een genummerde sticker heb je een fraudebestendige eigendom sticker gemaakt. Je kunt zien wanneer er een inbraakpoging gedaan is als de sticker niet meer intact is.  

Waar kunnen genummerde stickers voor gebruikt worden?

Het gebruik van genummerde stickers biedt een eenvoudige en gestructureerde manier om items te identificeren, volgen, organiseren en categoriseren. Het kan de efficiëntie verbeteren, fouten verminderen en de algehele productiviteit verhogen in diverse situaties waarbij items moeten worden geïdentificeerd en bijgehouden.

 1. Inventarisbeheer: Als je veel verschillende items, producten of voorraad moet bijhouden, kunnen genummerde stickers helpen bij het identificeren en volgen van elk item. Door elk item een uniek nummer te geven, kun je gemakkelijk bijhouden welke items aanwezig zijn, waar ze zich bevinden en andere relevante informatie.

 2. Identificatie en classificatie: Genummerde stickers kunnen worden gebruikt voor identificatie- en classificatiedoeleinden. Dit kan handig zijn in verschillende contexten, zoals het labelen van documenten, het markeren van eigendommen of het toewijzen van taken. Door elk item een uniek nummer te geven, kunnen ze gemakkelijk worden geïdentificeerd.

 3. Evenementen: Bij evenementen kunnen genummerde stickers worden gebruikt om verschillende doeleinden te dienen. Ze kunnen worden gebruikt als toegangskaarten, garderobenummers of om de volgorde van activiteiten aan te geven, zoals bij een veiling.

 4. Logistiek en tracking: Als je betrokken bent bij logistieke processen, zoals verzending, transport of distributie, kunnen genummerde stickers worden gebruikt om de traceerbaarheid van items te verbeteren. Door elk item een uniek nummer te geven en dit nummer op een sticker te plaatsen, kun je de locatie, status en andere relevante informatie van elk item volgen. Bijvoorbeeld in een magazijnomgeving kunnen genummerde stickers worden gebruikt om aan te geven waar producten moeten worden geplaatst.

Heb je vragen over jouw bestelling, neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Stickers genummerd
Dutsji.jpg
365.jpg
Hamer.jpg