Stickers Badges Naamplaten Linialen Typeplaten
Bel 088 433 35 00

 

Waarom stickers kopen bij Novomark?

  • Hoge kwaliteit
  • Snelle levering
  • Zeer scherp geprijsd
  • Veel verschillende materialen
  • Grote en kleine oplagen
  • Elke vorm mogelijk

Raamstickers

Raamstickers zijn voor bedrijven niet alleen een dynamisch promotiemiddel voor ramen en glazen wanden, maar dienen ook als veelzijdige communicatietools. Of het nu gaat om het trekken van de aandacht van voorbijgangers of het verstrekken van cruciale informatie, raamstickers bieden een ideale oplossing. Met oneindige ontwerpmogelijkheden en de optie voor dubbelzijdig afdrukken, zijn onze raamstickers zowel van binnen als buiten zichtbaar en leesbaar.

Kies voor permanente of afneembare raamstickers

Onze raamstickers komen in twee varianten: met permanente of afneembare kleefkracht, aangepast aan jouw specifieke behoeften. Kies voor permanente kleefkracht als je op zoek bent naar een langdurige en sterke bevestiging voor jouw raamstickers, waarbij ze, eenmaal aangebracht, stevig op hun plek blijven. Ga voor afneembare kleefkracht als je de flexibiliteit wilt om de stickers eenvoudig te verwijderen of te vervangen, zonder resten of schade aan het oppervlak achter te laten.

Aanpasbaar formaat: raamstickers die passen

Of je nu kiest voor standaardmaten of aangepaste grotere/kleinere formaten, wij bieden raamstickers die perfect passen bij jouw ruimte.

Geen grote bestellingen nodig: bestel raamstickers vanaf 1 stuk

Wij begrijpen dat flexibiliteit belangrijk is, daarom kun je al vanaf één exemplaar raamstickers bij ons bestellen.

Veelzijdig gebruik van raamstickers

Of het nu gaat om het uitlichten van openingstijden, promoten van aanbiedingen, of het aankondigen van speciale evenementen, raamstickers zijn jouw partner in visuele communicatie. Toepasbaar op diverse oppervlakken zoals winkelruiten en schuifdeuren, maken ze van elk glasoppervlak een kans voor branding en informatievoorziening.

De toepassingen van raamstickers

Raamstickers zijn geschikt voor verschillende toepassingen. Zo kunnen raamstickers gebruikt worden op bijvoorbeeld: winkelruiten, schuifdeuren en draaideuren. Vaak zijn ramen onbenutte oppervlakken en dit is zonde omdat de ruimte gebruikt kan worden om belangrijke informatie te benadrukken.

Keuze tussen enkel- en dubbelzijdige raamstickers

Kies voor enkelzijdige raamstickers voor een heldere doorkijk of ga voor dubbelzijdige raamstickers voor maximale zichtbaarheid en informatieoverdracht aan beide zijden van het glas. Bij het kiezen tussen enkel- en dubbelzijdige raamstickers is het belangrijk om het beoogde gebruik en de locatie in overweging te nemen. Enkelzijdige raamstickers zijn ideaal als je wenst dat licht door het raam komt en de transparantie behouden blijft. Kies voor dubbelzijdige raamstickers als je de boodschap zowel binnen als buiten wilt communiceren en maximale zichtbaarheid essentieel is.

Maatwerk raamstickers: precies zoals jij ze wilt

Bij Novomark snappen we dat jouw visie uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte raamstickers, geproduceerd met geavanceerde technieken en materialen van topkwaliteit. Of het nu gaat om speciale afmetingen, vormen of ontwerpen, ons uitgebreide machinepark staat klaar om jouw persoonlijke raamstickers snel en betaalbaar te realiseren. Met Novomark zijn de mogelijkheden voor maatwerk eindeloos; laat je creativiteit de vrije loop!

Jouw raamstickers snel en professioneel gedrukt

Het bestellen van jouw gepersonaliseerde raamstickers is eenvoudig en efficiënt via onze website. Selecteer de gewenste vorm, afwerking, en materiaal, en krijg direct een prijsindicatie. Voorafgaand aan de productie ontvang je, indien gewenst, een proefdruk ter goedkeuring. Mocht je vragen hebben over de mogelijkheden of heb je hulp nodig bij het ontwerpen van de raamstickers? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!

Raamstickers
Ondernemersvereniging.jpg
EDS.jpg
Safecomfort.jpg
Chameo.jpg
Alarmned.jpg