Stickers Badges Naamplaten Linialen Typeplaten
Bel 088 433 35 00

 

Waarom stickers kopen bij Novomark?

  • Hoge kwaliteit
  • Snelle levering
  • Zeer scherp geprijsd
  • Veel verschillende materialen
  • Grote en kleine oplagen
  • Elke vorm mogelijk

Keuringsstickers

Keuringgstickers worden gebruikt voor verschillende toepassingen. Zo worden deze stickers gebruikt om aan te geven dat machines, gereedschappen, installaties of andere elektronische apparatuur gekeurd zijn. De keuringssticker geeft aan dat de installatie is geïnspecteerd en veilig is om te gebruiken.

Personaliseer de keuringsstickers

De mogelijkheden op het gebied van keuringsstickers zijn eindeloos. Zo kunnen de keuringsstickers gedrukt worden op alle verkrijgbare materialen. Daarnaast is het mogelijk om de keuringsstickers te voorzien van: een oplopende nummering, barcode of QR code. Een bedrijfsnaam of logo in de keuringssticker verwerken? Geen probleem, de keuringsstickers kunnen ook gepersonaliseerd worden.

Kleefkracht van de keuringssticker

Er zijn verschillende belijmingen mogelijk. Afhankelijk van de toepassing kan er gekozen worden voor een permanente of afneembare kleefkracht.

Formaat van de keuringssticker

Naar keuze. Het maximum formaat is afhankelijk van de lengte-breedteverhoudig van de keuringssticker. Daarnaast zijn er ook verschillende vormen beschikbaar zoals rond, ovaal, rechthoekig.

Afwerking van de keuringssticker

De keuringsstickers kunnen worden gelamineerd. Door de stickers te lamineren zijn de keuringsstickers beschermt tegen UV straling en krassen. De levensduur van de keuringsstickers wordt hierdoor aanzienlijk langer.

Minimum afname van de keuringssticker

De minimum afname van de keuringssticker bedraagt 1 exemplaar.

De mogelijkheden met keuringsstickers

Via onze website is het mogelijk om eenvoudig de stickerprijs van de keuringssticker online te bereken. Er zijn veel mogelijkheden als het gaat om het ontwerp van een keuringssticker. Hierbij kan je de voorkeuren opgeven zoals het ontwerp en de specificaties over de gewenste keuringssticker. Denk hierbij aan vorm, materiaal, afmetingen en de wijze van afwerking.

Keuringsstickers online bestellen?

Keuringsstickers online bestellen doe je snel en eenvoudig via onze website. Binnen enkele stappen geef je de voorkeuren op en heb je de prijs berekend. Aangeleverde bestanden worden altijd gecontroleerd en hiervan wordt een werktekening verzonden. Heb je nog vragen over de keuringsstickers of hoe je deze kan bestellen? Neem contact op met ons, wij helpen je graag!

Keuringsstickers
Hijsmiddelen.png
EB_weeg.png
Koomen.png
Power.png
Eegema.png