Stickers Badges Naamplaten Linialen Typeplaten
Bel 088 433 35 00

 

Waarom stickers kopen bij Novomark?

  • Hoge kwaliteit
  • Snelle levering
  • Zeer scherp geprijsd
  • Veel verschillende materialen
  • Grote en kleine oplagen
  • Elke vorm mogelijk

Gedomeerde stickers

Gedomeerde sticker zijn stickers die voorzien zijn van een dikke glasheldere laag. Door de extra laag ontstaat een 3D effect.
Deze stickers geven je producten een luxe uitstraling.
Er is keuze uit een aantal materialen, afmetingen en afwerking. Het gewenste bestand van de bedrukking is eenvoudig te uploaden via de website. Voordat we de doming stickers bedrukken ontvang je altijd een werktekening om het ontwerp te bekijken.

Toepassingen van de gedomeerde stickers

Doming stickers zijn door de eigenschappen erg populair in verschillende sectoren. Zo zijn gedomeerde stickers te vinden op onder meer: auto's, koelkasten, ziekenhuisapparatuur, computers, printers, telefoons, zonweringen, airco's, gereedschappen en fietsen.

Kleefkracht van de domingstickers

De domingstickers hebben een permanente kleefkracht.

Formaat van de domingstickers

Naar keuze. Het maximum formaat bedraagt ongeveer 200 cm2, dit is afhankelijk van de
lengte-breedteverhouding van de gedomeerde stickers. Bij hele grote maten wordt het 3D effect minder spectaculair.

Minimum afname gedomeerde stickers

De minimale afname van gedomeerde stickers bedraagt 1 exemplaar.

Laat je product eruit springen met topkwaliteit doming stickers

Als je een product hebt ontwikkeld dan wil je natuurlijk dat dit opvalt. En niet alleen het product, maar vooral ook je bedrijfsnaam. Want wellicht heb je nog veel meer topkwaliteit producten die je door middel van je merknaam onder de aandacht wilt brengen. Er zijn tal van toepassingen voor doming stickers. Bij Novomark bestel je ze eenvoudig, al vanaf 1 exemplaar. Het bestand met de gewenste afbeelding kun je bij je bestelling eenvoudig uploaden.

Waarvoor gebruik je doming stickers?

Doming stickers worden gebruikt op tal van producten. Gereedschap, witgoed apparaten, auto’s en fietsen. Ook op het werk kom je ze tegen. Bijvoorbeeld op computers en printers, maar ook op ziekenhuisapparatuur. Meestal gaat het daarbij om het aanbrengen van de merknaam van het apparaat of het merk van de auto of fiets. Maar een doming sticker kan natuurlijk ook gebruikt worden voor veiligheidswaarschuwingen voor het veilig gebruik van apparaten. Doming stickers zijn ook ideaal als vloersticker voor bewegwijzering in bijvoorbeeld ziekenhuizen of andere gebouwen waar bezoekers zelf kunnen rondlopen om hun weg te vinden. Je hoeft dan niet iedereen die een afspraak heeft persoonlijk te begeleiden.

De productie van doming stickers

Wil je doming stickers bestellen? Dan ben je vast nieuwsgierig hoe dit in zijn werk gaat. Zodra je bestelling is ontvangen gaan we voor je aan de slag. Allereerst wordt er een werktekening gemaakt. Die krijg je ter goedkeuring per e-mail toegestuurd. Beoordeel deze zeer zorgvuldig. Als je akkoord gaat wordt je bestelling conform het gestuurde voorbeeld gemaakt. Als er dan toch nog een fout in zit, zal je een nieuwe bestelling moeten plaatsen. Het is dus heel belangrijk om het gestuurde voorbeeld grondig te controleren.

Breng je bedrijfsnaam optimaal onder de aandacht

Doming stickers bestellen geeft je de mogelijkheid om je bedrijfs- of merknaam zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen. Een betere manier van reclame maken is er bijna niet. Degene die je product koopt en gebruikt ziet immers altijd de naam voor zich. De doming stickers zijn van uitstekende kwaliteit en hebben een permanente kleefkracht. Ze blijven dus langdurig zitten. Omdat je zelf het formaat en de uitvoering kunt bepalen zijn deze stickers breed toepasbaar. Je kunt natuurlijk ook stickers laten maken met een speciale tekst, bijvoorbeeld ter gelegenheid van het jubileum van je bedrijf. Vooral kinderen zullen het prachtig vinden als je deze uitdeelt tijdens de viering van het jubileum.

Doming stickers bestellen voor de beste prijs

Doming stickers bestellen doe je natuurlijk bij de specialist Novomark. Je geeft je bestelling eenvoudig door met de knop op de website. Kies het formaat en het soort sticker dat je wilt bestellen, bijvoorbeeld een doming raamsticker, een vloersticker of een vinyl sticker. Nadat je het formaat en het aantal exemplaren hebt aangegeven kun je laten weten hoe snel je je doming stickers wilt ontvangen. Als alle gegevens zijn ingevuld wordt de prijs getoond. Het enige dat je nu nog hoeft te doen is je persoonlijke gegevens invullen en het bestand met de afbeelding uploaden. Zorg dat deze van hoge kwaliteit is voor het mooiste resultaat. Je ontvangt je bestelling als deze is verwerkt zo snel mogelijk thuis.

Gepersonaliseerde doming stickers bestellen?

Doming stickers bestellen doe je snel en eenvoudig op onze website. Geef je voorkeuren op, bereken je prijs en rond binnen enkele stappen jouw bestelling af. Voorafgaand aan de productie sturen wij altijd een werktekening. Heb je toch nog vragen over domingstickers of hoe je deze kan bestellen? Neem contact op met ons, wij helpen je graag!

Gedomeerde stickers
Qmagic_combi_2_stuks.jpg
Rogam.jpg
plexat_-_IMG_0296.jpg
Rijwielconcurrent.jpg
Storavox-2_flat.jpg
Global.jpg
Sistim.jpg