Stickers Badges Naamplaten Linialen Typeplaten
Bel 088 433 35 00

 

Waarom stickers kopen bij Novomark?

  • Hoge kwaliteit
  • Snelle levering
  • Zeer scherp geprijsd
  • Veel verschillende materialen
  • Grote en kleine oplagen
  • Elke vorm mogelijk

Dome Stickers

Dome stickers zijn stickers met een extra dikke glasheldere laag. Deze extra laag voorzien de dome stickers een 3D effect waardoor het een luxe uitstraling heeft. Dome stickers worden dan ook veel gebruikt om nadruk te leggen op een bepaald product of merk. 

Verschillende variaties van de dome sticker

De dome stickers kunnen online besteld worden in verschillende varianten. Zo kunnen hiervoor witte stickers, transparante stickers of zilveren stickers in mat/glas gebruikt worden. De dome stickers worden toegepast op verschillende producten. Er zijn verschillende koelkasten, computers, printers, fietsen, telefoons en zonweringen die voorzien zijn van dome stickers.

Kleefkracht van de dome sticker:
Permanent

Formaat van de dome sticker:
Naar keuze. Het maximum formaat bedraagt ongeveer 200 cm2, dit is afhankelijk van de lengte-breedteverhouding van de sticker.

Minimum afname dome stickers:
1 exemplaar

Dome stickers van een uitstekende kwaliteit

De dome stickers zijn gemaakt van materiaal van een uitstekende kwaliteit. Dankzij de kwaliteit van het materiaal hebben de dome stickers een lange levenduur. De dome stickers worden namelijk afgewerkt met een transparante harslaag. Deze harslaag geeft de dome stickers een luxe uitstraling.

Bestel dome stickers online in enkele stappen

Dome stickers online bestellen doe je snel en eenvoudig via onze website. Het enige wat je hiervoor moet doen is een aantal stappen doorlopen. Geef je voorkeuren op, bereken je prijs en je kan de bestelling dome stickers binnen enkele stappen afronden. Voorafgaand aan de productie van de domed stickers sturen wij altijd een werktekening. Heb je nog vragen over de domed stickers? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag! 

Dome Stickers
Qmagic_combi_2_stuks.jpg
Rogam.jpg
plexat_-_IMG_0296.jpg
Rijwielconcurrent.jpg
Global.jpg
Sistim.jpg