Stickers Badges Naamplaten Linialen Typeplaten
Bel 088 433 35 00

 

Dome 3d stickers

Dome 3d stickers zijn stickers die worden voorzien van een extra laag, waardoor er een 3d effect ontstaat. De stickers zijn online te bestellen en in veel verschillende vormen en maten beschikbaar.
Ook benieuwd naar de mogelijkheden? Ontwerp je dome 3d sticker.

Eigenschappen dome 3d stickers

De dome 3d stickers beschikken over een permanente kleefkracht en zijn in verschillende formaten te bestellen. De maximale grootte van de 3d sticker bedraagt ongeveer 200cm2, afhankelijk van de lengte-breedte verhouding van de dome 3d sticker. De minimale afname is 1 exemplaar.

Dome 3d stickers van een uitstekende kwaliteit

Doordat het 3d stickers drukken in eigen beheer is gebleven kunnen we producten leveren van een hoge kwaliteit, tegen een lage prijsstelling en met korte levertijden. Deze dome 3d stickers hebben een lange levensduur en hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Dome 3d stickers laten maken?

Het is zeer eenvoudig om je eigen dome 3d stickers te laten maken. Het enige wat je hoeft te doen is een ontwerp maken op basis van jouw voorkeuren. Hierbij heb je ruime keuze uit vorm, materiaal en afmetingen. Vervolgens ontvang je ter controle een tekening van het ontwerp en gaan wij de dome 3d stickers drukken. Heb je toch nog vragen over dome 3d stickers? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!