Stickers Badges Naamplaten Linialen Typeplaten
Bel 088 433 35 00

 

Waarom stickers kopen bij Novomark?

  • Hoge kwaliteit
  • Snelle levering
  • Zeer scherp geprijsd
  • Veel verschillende materialen
  • Grote en kleine oplagen
  • Elke vorm mogelijk

Chroom stickers

Chroom stickers zijn stickers die zijn gemaakt van een hoogwaardig polyester materiaal. Hierdoor zijn de chroom stickers extreem sterk en zeer dun. Door het achterlaten van jouw gegevens en het invullen van de specificaties kunnen wij je eenvoudig een offerte toesturen.

Toepassingen van de chroom stickers

Doordat de chroom stickers extreem sterk en dun zijn worden de stickers voor verschillende toepassingen gebruikt. Zo zijn de chroom stickers te vinden op bijvoorbeeld: fietsen, auto's, rolluiken en zonweringen. 

Kleefkracht van de chroom stickers

De chroom stickers hebben een permanente kleefkracht. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat de chroom stickers lang meegaan. Door de lange levensduur is het een goede investering voor bijvoorbeeld bedrijfsauto’s of andere producten.

Formaat van de chroom stickers

De chroom stickers zijn beschikbaar in verschillende formaten. Wel is het van belang om te weten
dat wij grote formaten afraden. Dit omdat er meer complicaties optreden bij het toepassen van chroom stickers op een groter oppervlakte.

Minimum afname van de chroom stickers

De minimale afname van chroom stickers bedraagt 1 exemplaar. Je kunt dus al bij ons terecht voor 1 chroom sticker die volledig is samengesteld op basis van jouw wensen. Ben je benieuwd naar mogelijkheden? Vraag dan geheel gemakkelijk 3 stappen jouw prijs aan.

Chroom stickers in verschillende oplagen

Je kunt bij ons niet alleen terecht voor een enkele chroom sticker. Ben je op zoek naar een grote oplagen chroom stickers dan ben je bij ons ook op het juiste adres. Met meer dan 50 jaar ervaring en ervaring met verschillende grote projecten zijn wij de specialist.

Chroom stickers in diverse vormen

Ben je op zoek naar een chroom sticker van een specifieke vorm? Je kunt bij ons terecht voor chroom stickers van alle vormen. Daarnaast zijn onze chroom stickers altijd zeer scherp geprijsd en snel geleverd. Zo kan je snel genieten van je nieuwe stickers van de hoogste kwaliteit.

Gepersonaliseerde chroom stickers bestellen?

Chroom stickers bestellen doe je snel en eenvoudig via onze website. Door je voorkeuren op te geven, ontvang je van ons een offerte. Voorafgaand aan de productie sturen wij altijd een werktekening. Heb je toch nog vragen over de chroom stickers of hoe je deze kan bestellen? Neem contact op met ons, wij helpen je graag!

Toch liever geen chroom sticker?

Naast ons aanbod chroom stickers hebben we ook een breed assortiment van stickers van andere materialen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld vloerstickers, vinylstickers, gedomeerde stickers en verzegeling stickers.

Chroom stickers
Anssems.jpg
Belas.jpg
RX.jpg
Spytze.jpg
Groenendaal-1.jpg