Stickers Badges Naamplaten Linialen Typeplaten
Bel 088 433 35 00

 

Onze specials

Wat valt er onder onze 'Specials'? Jij beslist!

Klantgerichte specials

Bij Novomark is ons reguliere aanbod van stickers, naamplaten en labels slechts het topje van de ijsberg. We zijn namelijk gespecialiseerd in het omzetten van jouw unieke wensen en behoeften in op maat gemaakte projecten.

Diverse materialen en technieken

Of het nu gaat om bedrukte kunststof of metalen deksels voor een speciale gelegenheid, grafische panelen met opliggende teksten en logo's die precies bij jouw merkidentiteit passen, of op maat gesneden sjablonen voor spuitwerk in complexe ontwerpen: wij staan klaar om jouw visie te realiseren.

Jouw verbeelding, onze uitdaging

Wil je jouw kantoor een persoonlijk tintje geven met gepersonaliseerde artikelen zoals gegraveerde pennen en bedrukte notitieboeken? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Jouw verbeelding is onze leidraad; samen maken we iets unieks en onvergetelijks.

Voor inspiratie of originele producten - Novomark helpt je graag verder
Heb je een idee, maar weet je niet zeker hoe je dit kunt realiseren? Ons ervaren team staat klaar om jou te voorzien van creatieve en praktische oplossingen.

Eigen producten personaliseren

Heb je eigen producten die je wilt laten personaliseren? We kunnen ze voor je frezen, graveren of bedrukken met de hoogste precisie, zodat ze volledig aansluiten bij jouw wensen en eisen.

Onze specials
Deksel.jpg
Sabon.jpg
Houders.jpg
Sjabloon.jpg
Deksels.jpg