Stickers Badges Naamplaten Linialen Typeplaten
Bel 088 433 35 00

 

Onze specials

Wat valt er onder onze 'Specials'? U beslist!
Klantgerichte specials
Bij Novomark is ons reguliere aanbod van stickers, naamplaten en labels slechts het topje van de ijsberg. We zijn namelijk gespecialiseerd in het omzetten van úw unieke wensen en behoeften in op maat gemaakte projecten.

Diverse materialen en technieken
Of het nu gaat om bedrukte kunststof of metalen deksels voor een speciale gelegenheid, grafische panelen met opliggende teksten en logo's die precies bij uw merkidentiteit passen, of op maat gesneden sjablonen voor spuitwerk in complexe ontwerpen: wij staan klaar om uw visie te realiseren.

Uw verbeelding, onze uitdaging
Wilt u uw kantoor een persoonlijk tintje geven met gepersonaliseerde artikelen zoals gegraveerde pennen en bedrukte notitieboeken? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Uw verbeelding is onze leidraad; samen maken we iets unieks en onvergetelijks.

Voor inspiratie of originele producten - Novomark helpt u graag verder
Heeft u een idee maar weet u niet zeker hoe u dit kunt realiseren? Ons ervaren team staat klaar om u te voorzien van creatieve en praktische oplossingen.

Eigen Producten Personaliseren
Heeft u eigen producten die u wilt laten personaliseren? We kunnen ze voor u frezen, graveren of bedrukken met de hoogste precisie, zodat ze volledig aansluiten bij uw wensen en eisen.

Onze specials
Deksel.jpg
Sabon.jpg
Houders.jpg
Sjabloon.jpg
Deksels.jpg