Stickers Badges Naamplaten Linialen Typeplaten
Bel 088 433 35 00

 

Over ons

Onze identiteit | Novomark: al meer dan 50 jaar vertrouwd en informeel vakmanschap met een knipoog!

Novomark is een familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar bestaat. We zijn direct te herkennen aan ons informele karakter en onze no-nonsense mentaliteit. Onze medewerkers hebben een hoge mate van verantwoordelijkheid, want voor ons is het belangrijk dat we jouw eindproduct met een gevoel van trots en tevredenheid produceren. Dit betekent hard werken als het moet en een grap als het kan.

Waar je onze producten kan vinden | Internationaal gewaardeerd en divers in dienstverlening

We hebben een brede klantenkring, niet alleen verspreid over heel Nederland, maar ook vaak in landen als België, Frankrijk, Italië, Duitsland, Polen, Hongarije en Tsjechië. Onze producten vinden hun weg naar diverse sectoren. Zo zijn we leverancier voor overheids- en gemeenteinstanties, ziekenhuizen, zorg- en onderwijsinstellingen. Gerenommeerde bedrijven zoals Mandemakers Keukens, TBI bedrijven, de RET, Rabobank en Siemens behoren tot onze tevreden klanten. Daarnaast voorzien we ook machinebouwers, hoveniers, loodgieters en ondernemingen in de landbouwmechanisatie van onze producten.

Over onze producten | Maatwerk in kwaliteit, snelheid en innovatie – Jouw unieke ideeën tot leven gebracht.

Dankzij de in-house vervaardiging en constante innovatie in productietechnieken, staan onze producten synoniem voor hoge kwaliteit, betaalbare prijzen en snelle levering. Hoewel veel producten online berekend en besteld kunnen worden, begrijpen we dat maatwerk vaak essentieel is. Bij Novomark waarderen we jouw unieke ideeën. Onze in-house productiemogelijkheden, gecombineerd met geavanceerde technieken, stellen ons in staat om verder te gaan dan de standaardproducten die op onze website vermeld staan. Ons uitgebreide machinepark biedt de mogelijkheid voor graveren, frezen, snijden en bedrukken in een verscheidenheid aan materialen zoals kunststof en metaal, om zo jouw visie tot leven te brengen.

Verhuizing en groei | Onze uitbreiding voor een efficiëntere en betere klantenservice.

Ons bedrijf was sinds 1967 gevestigd in Rotterdam. In 2009 hebben we de stap gemaakt naar een ruimer en moderner pand in Ridderkerk. Dankzij onze gestage groei, hebben we op deze locatie in de loop der tijd een extra bedrijfsruimte betrokken, wat ons in staat stelde om onze operaties efficiënter uit te voeren en onze klanten nog beter te bedienen.

Het milieu | Wij werken volledig op windenergie

Het milieu is een belangrijke zaak die in onze ogen veel aandacht hoort te krijgen. Het is onze doelstelling om zo veel mogelijk bij te dragen aan het verminderen van negatieve effecten op het milieu. Zo werken wij volledig op windenergie. Daarnaast zoeken wij altijd nieuwe manieren om het effect van ons werk op het milieu te verminderen.

 

Onze producten