Stickers Badges Naamplaten Linialen Typeplaten
Bel 088 433 35 00

 

Over ons

Wij
Novomark is een familiebedrijf dat meer dan 50 jaar bestaat. Ons bedrijf kenmerkt zich door haar informele karakter en no-nonsense mentaliteit. Medewerkers hebben veel eigen verantwoordelijkheid en zijn daardoor direct betrokken bij het eindproduct. Hard werken als het moet en een grap als het kan.

Klanten
Onze klanten bevinden zich door heel Nederland en in België, Frankrijk, Italië, Duitsland, Polen, Hongarije en Tsjechië.
Ze zijn te vinden in de meest uiteenlopende branches.
We leveren aan grote en kleine bedrijven, maar ook aan ziekenhuizen en andere zorg- en onderwijsinstellingen.
Zo gebruiken bijvoorbeeld bedrijven als Mandemakers Keukens, TBI bedrijven, de RET, de Rabobank en Siemens onze producten. Ook machinebouwers, hoveniers, loodgieters en bedrijven in de landbouwmechanisatie behoren tot onze klantenkring.

Producten
Doordat wij onze producten in eigen huis vervaardigen en voortdurend investeren in nieuwe productietechnieken, hebben deze een hoge kwaliteit, een lage prijsstelling en korte leveringstijden. 
Van veel producten kan je online prijzen berekenen en bestellen.

Locatie
Ons bedrijf was sinds 1967 gevestigd in Rotterdam. In 2009 zijn wij verhuisd naar een nieuwe en grotere locatie in Ridderkerk. Op deze plek hebben wij door onze verdere groei een extra bedrijfsruimte betrokken.

Milieu
Het milieu is een belangrijke zaak die in onze ogen veel aandacht hoort te krijgen. Het is onze doelstelling om zo veel mogelijk bij te dragen aan het verminderen van negatieve effecten op het milieu. Zo werken wij volledig op windenergie. Daarnaast zoeken wij altijd nieuwe manieren om het effect van ons werk op het milieu te verminderen.

 

Onze producten