Stickers Badges Naamplaten Linialen Typeplaten
Bel 088 433 35 00

 

Waarom naamplaten
kopen bij Novomark?

  • Veel verschillende
    hoogwaardige materialen
  • Snelle levering
  • Zeer scherp geprijsd

Messing naamplaten

Messing naamplaten zijn decoratieve naamplaten die vaak gebruikt worden op historische gebouwen en schepen. Door de klassieke uitstraling en het feit dat messing naamplaten zeer geschikt zijn voor buiten gebruik zijn de naamplaten ideaal voor deze toepassingen. Daarnaast oxideert het materiaal, wat zorgt voor een nostalgische uitstraling. Door meer dan 50 jaar ervaring zijn wij de specialist in het graveren van messing en het ontwikkelen van messing naamplaten. 

 

Waarom een messing naamplaat?

Door het klassieke uiterlijk van messing geef je een authentiek sfeer aan bijvoorbeeld je woning. Een messing naamplaat is uitermate geschikt en makkelijk te personaliseren. Het graveren van messing biedt veel mogelijkheden die naar uw wensen toepasbaar zijn. Daarnaast heeft messing een oxiderende werking wat een nostalgische uitstraling geeft. Dit oxideren van messing heeft geen invloed op de levensduur van de messing naamplaat.

Toepassing van de messing naamplaten:

Messing naamplaten worden door de unieke eigenschappen vaak gebruikt op schepen, pompen, offshore installaties en historische gebouwen.

Formaat van de messing naamplaten:

Het formaat van de messing naamplaten is volledig naar keuze. De messing naamplaten zijn beschikbaar in verschillende dikten.

Minimum afname van messing naamplaten:

Messing naamplaten zijn te bedrukken op de verschillende manieren: etsen en graveren. Bij het etsen van de messing naamplaten is de minimale afname 25 stuks. Bij het graveren van de messing naamplaten is de minimale afname 1 stuk.

Andere mogelijkheden voor naamplaten:

Mocht je toch op zoek zijn naar andere mogelijkheden dan een messing naamplaat dan zijn dit wat opties:

  • RVS naamplaten: Geschikte optie voor een moderne en luxe uitstraling.
  • Aluminium naamplaten: Onderhoudsvriendelijke optie
  • Trespa naamplaten: Vochtbestendig en bestand tegen alle weersomstandigheden
  • Reposal naamplaten: Bedrukt zonder inkt waardoor verkleuring minder snel optreedt.

Messing naamplaten bestellen?

Bij Novomark bestel je snel en eenvoudig messing naamplaten. Je kunt eenvoudig online je voorkeuren opgeven en daarna zullen we contact met je opnemen om de prijsaanvraag te bespreken. Heb je vragen over messing naamplaten? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag!

Messing naamplaten
Bellex.jpg
Bottcher.jpg
BodyHeat.jpg
Danny.jpg