Stickers Badges Naamplaten Linialen Typeplaten
Bel 088 433 35 00

 

Waarom naamplaten
kopen bij Novomark?

 • Veel verschillende
  hoogwaardige materialen
 • Snelle levering
 • Zeer scherp geprijsd

Aluminium naamplaten

Mogelijkheden van een aluminium naamplaat

Aluminium is goed bedrukbaar en graveerbaar en is hierdoor ideaal voor het personaliseren van een naamplaat. Aluminium is erg goed bestand tegen corrosie waardoor aluminium naamplaten een lange levensduur hebben. Daarnaast is aluminium erg sterk en licht. Hierdoor is het zeer gemakkelijk om mee te werken. Aluminium naamplaten zijn in veel modellen te maken. 

Waarom een aluminium naamplaat?

Bij de zoektocht naar een naamplaat is het natuurlijk belangrijk om te weten wat de redenen zijn om een aluminium naamplaat aan te schaffen. Hieronder vind je een paar voordelen van aluminium naamplaten:

 • Onderhoudsarm: een aluminium naamplaat is goed bestand tegen corrosie een andere invloeden. Hierdoor blijft de aluminium naamplaat voor lange tijd in uitstekende conditie en hoef je je niet druk te maken over het onderhoud.
 • Lange levensduur: aluminium blijft jarenlang uiterst goed zichtbaar, waardoor het ideaal is voor naamplaten. 
 • In vele vormen verkrijgbaar: rechthoekig, rond en vele andere vormen op aanvraag
 • Full colour bedrukbaarheid: de aluminium naamplaten kunnen volledig in kleur bedrukt worden.
 • Bevestigingsgaten en zelfklevende rugzijde zijn mogelijk: voor wanneer je de aluminium naamplaat wilt bevestigen aan een object.
 • Slag- en krasvaste opdruk in het aluminium
 • Bedrukking is bestand tegen oplosmiddelen 

Waar kan ik een aluminium naamplaat voor gebruiken?

Aluminium is gemakkelijk naar jouw wensen aan te passen. Door deze eigenschap zijn er veel mogelijkheden bij het maken van een aluminium naamplaat. Samen met jou kijken we graag naar jouw wensen zodat je de perfecte aluminium naamplaat krijgt. Benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is? Hierbij wat mogelijkheden:

 • (Bedrijfs) Naamborden
 • Deurnaamplaten
 • Parkeerborden
 • Reclameborden
 • Liftborden
 • Bewegwijzering
 • Identificatieplaten
 • Borden met foto's en tekst
 • Typeplaten en machineplaten

Aluminium naamplaten in verschillende diktes

Doordat aluminium gemakkelijk te behandelen is, kunnen aluminium naamplaten in verschillende diktes geleverd worden. De meest gekozen dikte is 1 mm. Daarnaast kunnen we aluminium naamplaten maken van verschillende diktes en zelfs van 0,5 mm dikte. Tijdens het samenstellen van jouw eigen aluminium naamplaat kan je gemakkelijk de dikte bepalen die past bij jouw wensen.

Aluminium naamplaten in diverse vormen

Bij een aluminium naamplaat denk je natuurlijk direct aan een rechthoekige naamplaat. Naast rechthoekige aluminium naamplaten kan je ook kiezen voor een rechthoek met ronde hoeken of een ronde aluminium naamplaat en andere vormen, deze zijn op aanvraag.. Let wel op dat bij rechthoekige aluminium naamplaten 1 zijde minimaal 4 cm moet zijn.

Aluminium naamplaten in de gewenste afmeting

Wij kunnen aluminium naamplaten maken die volledig passen bij jouw wensen. Naast de juiste vorm en dikte kan je ook de afmetingen invullen tijdens het samenstellen van jouw naamplaat. Vul gemakkelijk in centimeters jouw gewenste hoogte en breedte in. Wij zorgen er vervolgens voor dat jouw nieuwe naamplaat precies op maat wordt gemaakt.

Aluminium naamplaten bedrukken in full colour

Onze aluminium naamplaten kunnen met meer dan alleen zwarte inkt bedrukt worden. De aluminium naamplaten kunnen volledig in kleur bedrukt worden. Randen, logo's en vormen in kleur zijn allemaal mogelijk, waardoor je volledig gepersonaliseerde en passende aluminium naamplaten (voor je bedrijf) geleverd krijgt.

Aluminium naamplaten beschikbaar vanaf 1 exemplaar

Wij van Novomark staan altijd voor je klaar. Wij maken hierin geen onderscheid tussen een order van 1 exemplaar of 10.000 exemplaren. Daarom kan je bij ons zonder extra kosten volledig op maat gemaakte aluminium naamplaten bestellen vanaf 1 exemplaar. Zo kan je zonder grote bestellingen ook de service ervaren die je verdient.

Is een aluminium naamplaat duurzaam?

Aluminium naamplaten zijn uiterst duurzaam. De reden hiervoor is dat aluminium geen onderhoud vergt. Daarnaast blijft aluminium uiterst goed zichtbaar waardoor het ideaal is voor naamborden. Zelfs na jaren is de tekst nog steeds net zo goed zichtbaar als voorheen. Door de lange levensduur en recyclebaarheid zijn de aluminium naamplaten duurzaam en milieuvriendelijk. 

Jouw aluminium naamplaat snel geleverd

Naast de mogelijkheid om jouw nieuwe aluminium naamplaat volledig zelf samen te stellen, is deze ook snel geleverd. Jouw nieuwe aluminium naamplaat kan de volgende werkdag al verstuurd worden. Zo kan je zo snel mogelijk genieten van jouw aluminium naamplaten.

Aluminium naamplaten
Ajax.jpg
Creabrick.jpg
Eikenvallei.jpg
Vos.jpg
Jorg.jpg
Dujardin.jpg
Buko.jpg
Cono.jpg