Stickers Badges Naamplaten Linialen Typeplaten
Bel 088 433 35 00

 

Waarom naambadges van Novomark?

 • Zeer snelle levering mogelijk
 • Vanaf 1 exemplaar
 • Full colour bedrukking mogelijk
 • Uitwisselbare of met vaste namen
 • Sluiting naar keuze
 • Vooraf een ontwerp ter controle

Vlakke badges

Deze krasvast bedrukte aluminium badges zijn leverbaar vanaf 1 exemplaar tot in zeer grote oplagen. Op elke badge kan de naam en functie van een medewerker worden meegedrukt. Daarnaast zijn ze na gebruik gemakkelijk reinigbaar en uitgerust met een magneet. Zo voorkom je eventuele schade aan je kleding.

Professionele en luxe uitstraling

Aluminium heeft als voordeel dat het een professionele en luxe uitstraling heeft. Hierdoor zijn de vlakke naambadges uitermate geschikt voor zakelijk gebruik. Naast een professionele en luxe uitstraling is aluminium ook nog eens erg voordelig. Zo betaal je niet te veel voor je naambadges, maar behoud je wel de kwaliteit die je van ons gewend bent.

Vlakke naambadges met een lange levensduur

Eén van de voordelen van aluminium is de lange levensduur. Door de sterke eigenschap van aluminium is het weerbestendig en bestand tegen corrosie. Zo kan je lang genieten van de naambadges. Daarnaast geeft aluminium geen giftige stoffen af waardoor je de vlakke badges zonder risico kunt dragen op kleding.

Beschikbaar in veel vormen

Door de goede bewerkbaarheid van aluminium zijn de vlakke naambadges gemakkelijk in verschillende vormen te maken. Ideaal dus voor veel verschillen toepassingen, zoals de zorg of de zakelijke sector. Voor ieder bedrijf bieden wij de oplossing.

Vlakke naambadges met magneet

Vlakke naambadges met speld kunnen gaten in je kleding geven en zijn niet volledig comfortabel. Daarom bieden wij je ook vlakke naambadges met een magneet. Deze naambadges zijn gemakkelijk te dragen en voorkomen eventuele schade aan jouw kleding.

Bevestigingen

Magneet, speld of een combinatiesluiting van een krokodillenbek en een speld.

Prijzen zijn inclusief

 • Logo, namen en/of functies onuitwisbaar bedrukt.
  Lever namen/functies bij voorkeur aan in Excel of Word,
  dit kan ook per e-mail: bestanden@novomark.nl
 • Formaat naar keuze; 7 x 3 cm wordt het meeste gebruikt; 
  maximale maat 10 x 10 cm
 • Sluiting naar keuze

Deze badges zijn ook geschikt voor wisselende namen. Alleen het logo wordt dan gedrukt.
De namen kunnen zelf met een labelprinter worden geprint.

Bestel vlakke naambadges vanaf 1 exemplaar

Ben je net als wij overtuigd van de meerwaarde van naambadges? Bestel dan gemakkelijk je naambadges online. Lever de namen/functies aan via een Excel of Word bestand en vanaf 2 werkdagen kunnen de vlakke naambadges worden geleverd. Dit is al mogelijk vanaf 1 exemplaar. Wacht dus niet langer en bereken gemakkelijk je prijs.

Vlakke badges
nb-haarlem.png
nb-logovision.png
AH-3.jpg
Engelaer.jpg
Afas-5.jpg
Lawei-2.jpg
Pickwick.jpg
Rabo-1.jpg
Seiko.jpg
Greenfields.jpg