Stickers Badges Naamplaten Linialen Typeplaten
Bel 088 433 35 00

 

Waarom naambadges van Novomark?

  • Zeer snelle levering mogelijk
  • Vanaf 1 exemplaar
  • Full colour bedrukking mogelijk
  • Uitwisselbare- of vaste namen
  • Sluiting naar keuze
  • Vooraf een ontwerp ter controle

Profiel badges

Namen van medewerkers zijn makkelijk te wisselen bij deze aluminium badges. In het profiel aan de onderzijde past een kartonnen inleg met een naam.
De inleg is makkelijk zelf te printen met bijbehorende vellen en downloadbaar print sjabloon in Word.Uitvoering

De badges worden bedrukt, ook wit is mogelijk. Levering met kartonnen inleg en transparante vensters voor bescherming van de inleg.

Formaat

De badges hebben een standaardformaat van 68 x 32 mm.

Professionele en luxe uitstraling

Aluminium heeft als voordeel dat het een professionele en luxe uitstraling heeft. Hierdoor zijn de profiel naambadges uitermate geschikt voor zakelijk gebruik. Naast een professionele en luxe uitstraling is aluminium ook nog eens erg voordelig. Zo betaal je niet te veel voor je naambadges én behoud je de kwaliteit die je van ons gewend bent.

Profiel naambadges hebben een lange levensduur

Eén van de voordelen van aluminium is de lange levensduur. Door de sterke eigenschap van aluminium is het weerbestendig en bestand tegen corrosie. Zo kan je lang genieten van de naambadges. Daarnaast geeft aluminium geen giftige stoffen af waardoor je de profiel badges zonder risico kunt dragen op kleding.

Beschikbaar in veel vormen

Door de goede bewerkbaarheid van aluminium zijn de profiel naambadges gemakkelijk in verschillende vormen te maken. Ideaal dus voor veel verschillen toepassingen, zoals de zorg of de zakelijke sector. Voor ieder bedrijf bieden wij de oplossing.

Profiel naambadges met magneet

Profiel naambadges met speld kunnen gaten in je kleding geven en zijn niet volledig comfortabel. Daarom bieden wij je ook profiel naambadges met een magneet. Deze naambadges zijn gemakkelijk te dragen en voorkomen eventuele schade aan jouw kleding.

Bevestigingen

De profiel naambadges kunnen bevestigd worden met een magneet, speld of een combinatiesluiting van een krokodillenbek en een speld.

Bestel profiel naambadges vanaf 1 exemplaar

Ben je net als wij overtuigd van de meerwaarde van naambadges? Bestel dan gemakkelijk je naambadges online. Lever de namen/functies aan via een Excel of Word bestand en vanaf 2 werkdagen kunnen de profiel naambadges worden geleverd. Dit is al mogelijk vanaf 1 exemplaar. Wacht dus niet langer en bereken gemakkelijk je prijs.

Profiel badges
aluminiumprofielnaambadges.png
Snoeren.jpg
Meclean.jpg
Kingspan.jpg
Philips.jpg