Stickers Badges Naamplaten Linialen Typeplaten
Bel 088 433 35 00

 

Waarom naambadges van Novomark?

  • Zeer snelle levering mogelijk
  • Vanaf 1 exemplaar
  • Full colour bedrukking mogelijk
  • Uitwisselbare of met vaste namen
  • Sluiting naar keuze
  • Vooraf een ontwerp ter controle

Naambadges

Ben je op zoek naar aluminium naambadges voor je bedrijf? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Met meer dan 50 jaar ervaring leveren wij naambadges van de hoogste kwaliteit aluminium. Aluminium naambadges hebben veel voordelen en kunnen binnen 2 werkdagen bij je thuisbezorgd worden.

 

Vlakke badges

Vlakke badges
 

Profiel badges

Profiel badges

Vlakke badges zijn gemakkelijk reinigbaar
Deze krasvast bedrukte aluminium badges zijn leverbaar vanaf 1 exemplaar tot in zeer grote oplagen. Op elke badge kan de naam en functie van een medewerker worden mee gedrukt. Daarnaast zijn ze na gebruik gemakkelijk reinigbaar en uitgerust met een magneet. Zo voorkom je eventuele schade aan je kleding.

Professionele uitstraling met profiel badges
Zorg voor een professionele uitstraling met deze profiel badges. Bij eventuele wisseling van werknemers zijn de namen gemakkelijk aan te passen. De inleg is makkelijk zelf te printen met het downloadbare Word sjabloon. De profielbadges zijn al beschikbaar vanaf 1 exemplaar.

Professionele en luxe uitstraling
Aluminium heeft als voordeel dat het een professionele en luxe uitstraling heeft. Daardoor is het uitermate geschikt voor zakelijk gebruik. Naast een professioneel en luxe uitstraling is aluminium ook nog eens erg voordelig. Zo betaal je niet te veel, maar behoud je wel de kwaliteit die je van ons gewend bent.

Een lange levensduur
Eén van de voordelen van aluminium is de lange levensduur. Door de sterke eigenschap van aluminium is het weerbestendig en is het bestand tegen corrosie. Zo kan je lang genieten van de naambadges. Daarnaast geeft aluminium geen giftige stoffen af waardoor je het zonder risico kunt dragen op kleding.

Licht en volledig te recyclen
Een ander voordeel van aluminium naambadges is het gewicht. Doordat aluminium erg licht is kan je het zonder enige problemen dragen op jouw kleding. Daarnaast is het ook nog eens erg gemakkelijk te recyclen.

Beschikbaar in veel vormen
Door de goede bewerkbaarheid van aluminium is het gemakkelijk in verschillende vormen te maken. Daarom kan je bij ons kiezen uit veel verschillende vormen en formaten. Ideaal dus voor veel verschillen toepassingen zoals de zorg of de zakelijke sector. Voor ieder bedrijf bieden wij de oplossing.

Naambadges met magneet
Naambadges met speld kunnen gaten in je kleding geven en zijn niet volledig comfortabel. Daarom bieden wij je naambadges met magneet. Deze naambadges zijn gemakkelijk te dragen en voorkomen eventuele schade aan jouw kleding.

Bestel naambadges vanaf 1 exemplaar
Ben je net als ons overtuigd van de meerwaarde van naambadges? Bestel dan gemakkelijk je naambadges online. Lever de namen/functies aan via een Excel of Word bestand en vanaf 2 werkdagen kunnen de naambadges worden geleverd. Dit is al mogelijk vanaf 1 exemplaar. Wacht dus niet langer en bereken gemakkelijk je prijs.