Stickers Badges Naamplaten Linialen Typeplaten
Bel 088 433 35 00

 

Waarom naambadges kopen bij Novomark?

  • Zeer snelle levering mogelijk
  • Vanaf 1 exemplaar
  • Full colour bedrukking mogelijk
  • Uitwisselbare of met vaste namen
  • Sluiting naar keuze
  • Vooraf een ontwerp ter controle

Naambadges

Overzicht Aluminium Naambadges
Ontdek onze kwalitatieve selectie van aluminium vlakke- en profielbadges, ideaal voor jouw bedrijf. Met meer dan 50 jaar ervaring in de branche, garanderen we hoogwaardige naambadges die je kunt laten personaliseren naar wens. Daarnaast kun je genieten van een snelle levering: binnen 2 werkdagen.

Maatwerk op aanvraag is mogelijk
Ben je op zoek naar unieke naambadges die perfect aansluiten bij jouw bedrijfsimago? Dankzij onze in-house productietechnieken creëren we naambadges die verder gaan dan de standaard opties. Maatwerk staat bij ons hoog in het vaandel, zodat iedere badge precies de uitstraling heeft die je wenst. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Bereken je prijs
Voor onze aluminium naambadges kun je eenvoudig online een prijs berekenen.

 

Vlakke badges

Vlakke badges
 

Profiel badges

Profiel badges

Vlakke badges zijn gemakkelijk reinigbaar
Deze krasvast bedrukte aluminium badges zijn leverbaar vanaf 1 exemplaar tot in zeer grote oplagen. Op elke badge kan de naam en functie van een medewerker worden mee gedrukt. Daarnaast zijn de naambadges na gebruik gemakkelijk reinigbaar en uitgerust met een magneet. Zo voorkom je eventuele schade aan je kleding.

Professionele uitstraling met profiel badges
Zorg voor een professionele uitstraling met deze profiel badges. Bij eventuele wisseling van werknemers zijn de namen gemakkelijk aan te passen. De inleg is makkelijk zelf te printen met het downloadbare Word sjabloon. De profiel badges zijn al beschikbaar vanaf 1 exemplaar.

Professionele en luxe uitstraling
Aluminium heeft als voordeel dat het een professionele en luxe uitstraling heeft. Daardoor is het uitermate geschikt voor zakelijk gebruik. Naast een professionele en luxe uitstraling is aluminium ook nog eens erg voordelig. Zo betaal je niet te veel, maar behoud je wel de kwaliteit die je van ons gewend bent.

Een lange levensduur
Eén van de voordelen van aluminium is de lange levensduur. Door de sterke eigenschap van aluminium is het weerbestendig bestand tegen corrosie. Zo kan je lang genieten van je naambadges. Daarnaast geeft aluminium geen giftige stoffen af waardoor je het zonder risico kunt dragen op kleding.

Licht en volledig te recyclen
Een ander voordeel van aluminium naambadges is het gewicht. Doordat aluminium erg licht is kan je het zonder enige problemen dragen op jouw kleding. Daarnaast is het ook nog eens erg gemakkelijk te recyclen.

Beschikbaar in veel vormen
Door de goede bewerkbaarheid van aluminium is het gemakkelijk in verschillende vormen te maken. Daarom kan je bij ons kiezen uit veel verschillende vormen en formaten. Ideaal dus voor veel verschillen toepassingen zoals de zorg of de zakelijke sector. Voor ieder bedrijf bieden wij de oplossing.

Naambadges met magneet
Naambadges met speld kunnen gaten in je kleding geven en zijn niet volledig comfortabel. Daarom bieden wij je naambadges met magneet. Deze naambadges zijn gemakkelijk te dragen en voorkomen eventuele schade aan jouw kleding.

Bestel naambadges vanaf 1 exemplaar
Ben je net als wij overtuigd van de meerwaarde van naambadges? Bestel dan gemakkelijk je naambadges online. Lever de namen/functies aan via een Excel of Word bestand en vanaf 2 werkdagen kunnen de naambadges worden geleverd. Dit is al mogelijk vanaf 1 exemplaar. Wacht dus niet langer en bereken gemakkelijk je prijs.