Stickers Badges Naamplaten Linialen Typeplaten
Bel 088 433 35 00

 

Waarom linialen kopen bij Novomark?

  • Verschillende soorten
  • Kleine oplage mogelijk
  • Maatwerk, speciale vormen mogelijk

Linialen

Overzicht Linialen

Verken ons assortiment van hoogwaardige aluminium en kunststof linialen die naar jouw wens gepersonaliseerd kunnen worden. Laat ze bedrukken met het logo van je bedrijf of een persoonlijke boodschap, ideaal als toevoeging aan relatiegeschenk pakketten.

Vraag een offerte aan

Ben je geïnteresseerd in het personaliseren van linialen met jouw bedrijfslogo of een unieke boodschap? Vraag vandaag nog een offerte aan en ontdek de mogelijkheden die wij bieden om jouw merk op een praktische en stijlvolle manier te promoten.

Contact

Heb je vragen of behoefte aan meer informatie? Neem gerust contact met ons op via e-mail of bel naar 088 433 35 00.

 

Aluminium linialen

Aluminium linialen
 

Kunststof linialen

Kunststof linialen

Linialen bedrukken met jouw bedrijfslogo

Ben je op zoek naar een ludieke manier om jouw bedrijfsbekendheid bij klanten en jouw doelgroep te vergroten? Het toepassen van je bedrijfslogo op alledaagse producten, zoals een liniaal, is een mooie mogelijkheid om bekendheid te vergroten. Tijdens het gebruik van deze producten staat de gebruiker nogmaals stil bij jouw bedrijf en is de kans groter dat bij een volgende bestelling jouw bedrijf top of mind is.

Linialen bedrukken voor evenementen

Heb je een speciaal evenement en wil je de bezoekers een leuk aandenken meegeven bij het bezoek aan je stand? Een liniaal bedrukken met het logo van het evenement en jouw eigen logo is een leuk traditioneel aandenken. Je bezoeker kan later tijdens zijn werkzaamheden herinnerd worden aan zijn bezoek aan jouw stand en kan daarnaast de liniaal ook echt gebruiken. Zo geef je een cadeau waaraan een bezoeker ook echt iets heeft.

Linialen bedrukken voor relatiegeschenken

Wil je een persoonlijk relatiegeschenk pakket samenstellen en zoek je nog iets leuks om je geschenk mee aan te vullen? Het toevoegen van persoonlijke functionele voorwerpen is hierbij een aanrader. Naast de traditionele stickers, naambadges en naamplaten kan je er ook voor kiezen om een liniaal te laten bedrukken met jouw logo en die van jouw zakenrelatie.

Linialen bedrukken in verschillende materialen

Ben je op zoek naar een liniaal van een specifiek soort materiaal? In ons assortiment vind je linialen van kunststof of aluminium. Wil je deze in een speciaal ontwerp laten bedrukken? Dit is zeker mogelijk. Stuur ons jouw ontwerp met eventueel vragen en we maken een speciaal ontworpen liniaal voor je. Dit kunnen wij al voor je doen vanaf een afname van 10 exemplaren.